JORDKLODEN:

Christina SarvikJordklodens energier er begyndt at samle sig til en afgørende kamp. Det er derfor vigtigt, at vi får øjnene op for, hvordan det fysiske liv kan åbnes og blive rigere - jo flere modkræfter kan vi sætte ind til at holde på jorden og dens oprindelige neveau. (Næstekærlighed er med til at undgå katastrofer.)

Der er en øget polarisering af alle jordens energier, og det bevirker bl.a store klimatiske bevægelser, som giver store udslag i temperaturer og nedbør - samt øget kampberedskab i det enkelte menneske. Det skal vi ikke være bange for, det er nødvendigt for at klare sig i den kommende tid.

Jo mere vi mærker den øgede polarisering i jordens atmosfære og aura, jo mere adrenalin begynder vi at producere ved den mindste lejlighed. Her får vi virkelig afprøvet, om vi har forstået det med næstekærligheden. Det kan være både til fordel og ulempe.

Hvis vi føler at kroppen er spændt og hele tiden kommer i indre ubalancer, kan det være kamphormonet, da vores organisme forbereder sig til det, der skal foregå på jorden. 

Hvad er det så der skal ske på jorden i fremtiden?

Jordens aura ligger som et lysende, vibrerende lag omkring jorden - dens aura er som en pyramide. Pyramidens energier består af en uendelig mængde vinkler, kugler, trekanter og firkanter, der sættes i gang med fuldstændig regelmæssighed. Disse energier arbejder i en guddommelig rytme og orden, og de er ved at samle sig i et vigtigt punkt i pyramidens midte. Disse energier vil udløse en række storme på jorden af forskellig art. Rundt om på kloden er der store grupper af mennesker der er klar over dette, og forbereder sig til disse storme.

Mennesker vil dø under stor lidelse, og man vil se stor  fattigdom side om side med stor rigdom - (en af prøverne.) 

Der vil ske brydninger i jordens aura omkring kærligheden og grådigheden, det vil være som en kæmpe bølge der går over landene og skaber enhed og renhed - i tusinder af tanker fra de berørte millioner af sjæle.

Der vil komme sygdomme som udbrud af negativitet, men her vil mange næstekærlige sjæle være klar med hjælpsomhed, barmhjertighed og kærlighed. Dette vil skabe en mægtig lysende bølge i jordens aura, og jordens pyramide vil rejse i glæde og tilbagevise de mørke og negative kræfter. De tilbageblevne mennesker vil leve i ydmyghed, glæde og meditation.

Efter nogen tid vil mørkets lavere magter iklæde sig nye dragter og forsøge et nyt tilbageslag mod jorden. Nu vil jordens aura for alvor bølge frem og tilbage i polarisering og kampe, det negative begynder at vokse igen, herved bliver jordens aura trukket helt skæv og mørket skaber fuldstændig ubalance. Jorden begynder at bevæge sig og tippe rundt, Men da vil de lyse kræfter ekspandere og mennesket vil nu føle sig et med de guddommelige kræfter, hvilket vil standse bevægelsen mod fuldstændig tilintetgørelse.

Der vil hvælve sig en ny himmel i de forskellige lag omkring jorden, hvor de laveste lag er væk. Lyset gennemtrænger alt. og man opleve jorden som paradis.

Alle er berørte, alle har bevæget sig, mørket er forsvundet fra auraen og jorden er befriet.

Frygt ikke forandringerne. Frygt først og fremmest  - ikke forandringer i dig selv. Gør op med dig selv, hvormed du kan bidrage til at kæmpe i den rigtige retning, kæmpe for det der skaber en levende harmonisk planet, hvor alt liv ånder og glædes over at være til.

Alle inkarnerede i denne tid har en særlig mission og særlige evner, der ligger og slumrer og venter på at blive brugt fra åndelige side. Men de kan ikke bruge nogle som redskab, som værger sig mod at blive brugt


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 15:31

Det bedste, der er skrevet om opstigningssymptomer <3 Håber, rigtig mange må læse og forstå. Har delt dine ord på Facebook.

...
14.10 | 22:25

Kære Christina
Her kommer jeg ind på din side, lidt ved et tilfælde, og er fuldigstændig overrumplet over skønheden i dine malerier....!
kh Kirsten

...
15.03 | 15:02
OPSTIGNINSSYMPTOMER har modtaget 24
14.02 | 16:12
BIG BANG DIGTET har modtaget 14
Du kan lide denne side