OPSTIGNINGS_SYMPTOMER

ENERGILØft SYMPTOMER


Udrensning af vore chakraer, er stærkt på vej,
vær ikke bekymret, du bør faktisk glæde dig.
Dette er fantastisk, og fødslen af noget andet,
gennem smerte, vil din energi med Gud blive blandet.
Forskellige symptomer, vil gå igennem din krop,
de mærkes her og der, kommer overalt i hop.
Tænk ikke, nu er døden nær, hvis det føles som så,
sådanne tanker kan være dødelige, og sætte alt i stå.
Du kan have svært ved at sove, ligger bare og glor,
solar plexus gør ondt, din mave er voldsom stor.
Alt føles forkert, hukommelsen er ej hvad den var,
slip dine tanker, dine energier løftes og gøres klar.I kroppen vil vi mærke, flere forskellige smerter,
hoved, mave, organer, men især i vore hjerter.
Mens energiløftet står på, kan livet blive svært,
pludselig ses alting tydeligt, også det som er kært.
Alle smerter skal erkendes, igennem dine tanker,
dette er nødvendigt, så ubehaget ikke kaster anker.
Erkendelse kan få en sygdom til at forsvinde - men,
den kan komme igen, hvis du tænker og taler om den.
Tankerne kommer først, derefter kommer handling,
det vil sige, at tanker er årsag til al forvandling.
Vore tanker er, de stærkeste kræfter på kloden,
øv dig, øv dig så du kan lære at bruge tankemetoden.
Men ikke kun du, også kloden og alt levende på den,
vil gennem ekstreme forandringer, også gå frem.
Udvikling er nødvendig, intet liv kan være statisk,
Gud kender planen, og svinger sin stav, der er magisk.
Forbliv positiv i tanken mens uro og smerter kroppen nager,
også klodevæsnet bliver udsat for de voldsomste plager.
I Johannes åbenbaringen læses  om en ny jord og ny himmel,
og andre forudsigelser, der kan gøre et menneske svimmel.
En klode lever længe, sikkert flere millioner af år,
sammenlignet er et menneskeliv, kun en kaffetår.
Lad os glæde os over de stunder, vi jorden betræder,
vi kan ikke standse Guds plan, hvilket nogle nok begræder.
Det vi kan gøre, mens vi lever liv efter liv på kloden,
er at elske skaberværket, og se at blive moden.
Gud har magten over universet og klodernes gang,
du har magt til at se det gode i alt, fordi du kender HAM
.


Opstigningssymptomer 2
De højere vibrationer.

Vær opmærksom på at du lytter til dig selv, og selv tager ansvar for din krop, sind og psyke.
Symptomerne kan være slemme og mener du, at du har brug for en læge, er det dit valg.HOVEDPINE:

Disse kan variere fra migræne til hovedpine i skiftende områder. Kvinder synes at få dem mere end mænd.
Disse er forårsaget af for megen energi, der strømmer gennem kronechakraet, og ved hormenelle forandringer, der opstår af, at chakraerne bliver stimuleret.
Hvis dette er ment for at hjælpe dig med åbning af din pineal- eller hypofyse kirtel, vil en bøn MÅSKE hjælpe en smule.
Jo højere vibrationerne bliver er pinealkirtlen og hypofysen de kirtler, som ændres for at rumme denne højere energi. Andre kirtler forandrer sig også, men i disse to sker den største forandring.
Det kan vare et par måneder eller et par år, afhængigt af hvor du er i din udvikling.


Influenzalignende symptomer.

Dette skyldes alt det skidt du har akkumeleret i dine chakraer. Det kommer nu op til overfladen. Det lader til, der ikke er noget du kan gøre ved det. Tag den med ro, det vil passere.


Kvalmefornæmmelser.

Solar plexus åbner op, maven føles oppustet mens chakraet rydder ud. Folk der har en  hel masse lagret, for eksempel frygt, vrede og bitterhed, oplever især denne ændring.


Ekstrem træthed.

Du har sovet hele natten, men kan ikke komme ud af sengen om morgenen, og  du er nødt til at tage en lur midt på dagen. Dette er forårsaget af energiskift i hele dit åndelige legeme. Det kan vare uger, for nogle måneder, for andre år. Det anbefales at acceptere og gå MED flowet - absolut ikke imod. Og få dig selv op og igang, men tillad dig selv pauser i løbet af dagen med total afslapning en 10-15 min.


Overdreven megen energi.

Du går i seng kl. 10, helt udmattet, og så vågner du tilsyneladende helt udvilet kl. 01, som om klokken havde været 8 morgen. Dette skyldes at photon bælt energien bygges op omkring din krop, som ikke er i stand til at lagre det på grund af blokeringer. Gå nu ikke straks igang med rengøring - der er en grund til energien er der. Den er der for at hjælpe dig med at heale dybereliggende kropsniveauer, åndeligt, mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Sid lige så stille og læs - eller se noget TV.


Gråd uden grund, og sårbar.

Hvis du føler dig følelsesladet og sårbar eller græder uden nogen grund, er det fordi du forløser blokeringer, som har været der ikke bare i dette liv - men også i tidligere liv. Nu er det nød til at komme ud og photon bæltets energi er at hjælpe med at gøre det. Stop det ikke, det gør det kun være, græd hvis du er nød til det.


Hedeture dag/nat.

Disse er ret almindelige for både mænd og kvinder. Det har at gøre med energien, der pt strømmer meget hurtigt gennem kroppen, hvor den tilpasses de højere vibrationer. Dette skaber nogle midlertige homonelle forandringer. Alle oplever dette - også børn og unge.


Muskel- og ledsmerter.

Efterhånden som de højere vibrationer føres ind i kroppen, vil kraften af dem være så stærk, at mange mennesker mærker effekten af dette i form af ømhed og smerter i muskler og led. Healing kan afhjælpe en del af smerten. Når kroppen har vænnet sig til den nye energi vil problemet fortage sig.


Hjerte og vejrtrækningsproblemer.

Denne følelsesoplevelse kan være skræmmende, fordi du måske tror, du har et hjerteanfald.
Hvis dit formål er at arbejde for ånden på nogen måde, så vil du sansynligvis have denne oplevelse på et tidspunkt. Efterhånden som hjertechakraet åbner for at modtage de højere energier, kan det fysiske hjerte for et kort øjeblik ikke klare dette og derfor har behov for at justere sig. Disse symptomer og følelsen af at energi strømmer gennem solar plexus og hjertechakra området ( inkl. maven) er ganske almindeligt. Der er ingen løsning, men total afslapning vil hjælpe dig med at justere dig. Gå ikke i panik, frygt ikke - det er en normal del af processen ved at hæve den vibrationelle energi i kroppen.


Vægtstigning.

Vægtstigningen er en form for beskyttelse, fordi kroppen føler den er ved at blive indvaderet, og selvet træder derfor ind for at beskytte sig. Du forbruger også mere vand i kroppen. At drikke 8 glas vand om dagen - omkring halvanden liter - vil være en stor hjælp i at holde vægten nede. Du skal være opmærksom på, at den mængde vand vil skylle de vandopløselige vitaminer ud. Sørg for at tage MEGET stærke B-compleks og 500 mg vandopløselige C_vitamin mindst 5 dage om ugen. Mangel på disse vitaminer kan være årsag til krampe i lægmuskler - ømme muskler i det hele taget. Men også ledsmerter og manglende koncentration samt lavt energiniveau- også psykisk. Hvis dit formål er at arbejde for ånden som lysarbejder, skal du bruge væske i kroppen til at hjælpe åndens arbejde sammen med dig, da de bruger vandet i kroppen til at skabe energi med. Kroppen OPBEVARER vand, hvis den ikke får nok. Hvis du ikke ønsker et vægtproblem så drik vand. Vid, at disse højere vibrationer er lys.


Hukommelsessvigt/Svimmel/Talebesvær.

Dette kan være en skræmmende oplevelse fordi du ikke kan huske, hvad du spiste til frokost, selvom det kun er en time siden. Måske kan du heller ikke huske, hvordan du gør de mest praktiske ting, som at tage tøj på, eller starte vaskemaskinen og meget andet - ting du har gjort tusinde gange før. DU ER IKKE VED AT MISTE HUKOMMELSEN. Ej heller skal du frygte en blodprop - eller mindre hjerneblødning. Du skifter over fra venstre hjernehalvdels funktion til en mere højre hjernehalvdels funktion. Områder af hjernen bliver aktiveret til at klare disse højere energier, der strømmer ind. Ved denne justering opleves typisk forbigående svimmelhed, og ord kan komme rodet eller gurglende. Ligeledes kan du pludselig have svært ved at stave. Dette vil med tiden forsvinde.


"Tinitus"/kløe og høreproblemer.

Lyden kan pludselig være for høj og generende - et problem, der kommer med indstrømningen af de højere energivibrationer. Pludselig er støj så høj, at selv en hund, der gør 3 gader væk lyder som om, den står lige ved siden af. Nogle får så ømme og sarte ører, at de finder det svært at sove på siden. Ører der lukker/åbner, klør, bliver varme/kolde er helt normalt. Der høres også lyde fra klik til toner til hele koncerter med syngeskåle og tonegafler, der kommer og går døgnet rundt. Dette kan også være stabilt hele tiden. Smerterne opleves også midlertidigt.
Du kommer til at høre i andre dimentioner.
 


Øjnene.

Pludselig kan du ikke se klart hele tiden, synet kan være sløret eller tåget og øjnene kan være røde, kløende og irriteret på forskellig måde. Dine øjne er mest sandsynligt ved at justere med nye realiteter i højere vibrationer, så du begynder at have tåget syn på
3D-verden og en klarere vision i 5-Dimension og derudover.


Huden.

Huden synes pludselig at være fyldt med små pletter, rynker og farveforskelle. Du er ved at skifte form til et flydende lyslegeme, så din hud justere sig til stadigt at indpakke dig. Du er ved at blive til rent lys, dog stadig i et fysisk hylster. Din hud vil i nærmeste fremtid gennemgå en foryngelsesproces, selvom det pt synes at være modsat.


Ekstrem sensitivitet.

Efterhånden som du åbner op til de højere vibrationer vil du opleve dig selv blive ekstremt følsom over for andre mennesker, lyde, mad.......alle mulige ting.       Dette kan påvirke centralnervesystemet og kan være svært at håndtere. Drik rigeligt rent vand, spis sundt - men ikke for meget. Idet energierne tager til i styrke, finder flere og flere mennesker et stort behov for at trække sig ind i deres hule. De søger fred indeni, da verdens kaos synes uhåndterligt. Du kan have god gavn af at flytte din bevidsthed til åndedrættet nogle minutter - flere gange om dagen.

Depression.

At opleve depression er et meget almindeligt symptom på forhøjede vibrationer, og alt hvad der har været skjult i kroppen kommer op til overfladen og kommer ofte i form af depression. Det kan hjælpe at besøge en DYGTIG åndelig rådgiver og forsøge at komme til roden af problemet. Problemet kan sagtens være relateret til et tidligere liv.


Dyrs reaktioner.

Du vil opdage, at hunde, katte og andre dyr vil blive bevidste om din energi - enten være bange for den eller ønske at være omkring dig hele tiden. Mange dyr kan ikke få nok af den energi, mens andre er lidt bange.  Efterhånden som din krop bliver mere og mere vant til den højere energi, vil dette afbalanceres.


Elektronikproblemer.

Måske er du en af dem som har nået en vibration, som alt det elektriske har svært ved at kapere. Apparater tænder og slukker, fjernbetjeninger virker ikke og - så virker de pludselig igen. Filer skifter mapper på pc´en af sig selv, kasseapparatet virker ikke, når det bliver din tur i supermarkedet, vækkeure ringer som det passer dem osv. Det er kun fantasien der sætter grænser for variationerne af uforklarlige oplevelser på dette felt. Hvis dette sker for dig, så har du virkelig nået en meget høj vibration og vil sandsynligvis være en dybsindig healer eller kanal for ånden.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Bente Madsen | Svar 21.09.2017 15:31

Det bedste, der er skrevet om opstigningssymptomer <3 Håber, rigtig mange må læse og forstå. Har delt dine ord på Facebook.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 15:31

Det bedste, der er skrevet om opstigningssymptomer <3 Håber, rigtig mange må læse og forstå. Har delt dine ord på Facebook.

...
14.10 | 22:25

Kære Christina
Her kommer jeg ind på din side, lidt ved et tilfælde, og er fuldigstændig overrumplet over skønheden i dine malerier....!
kh Kirsten

...
15.03 | 15:02
OPSTIGNINSSYMPTOMER har modtaget 24
14.02 | 16:12
BIG BANG DIGTET har modtaget 14
Du kan lide denne side